Wie is Jan Schilder?

Na een carrière van 20 jaar bij de Verkeerspolitie Amsterdam ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn werk bij de verkeerspolitie hield in dat ik dagelijks met de auto of de motor toezicht hield op de verkeersstromen in en rond Amsterdam.

Handhaven van verkeersregels, begeleiden van bijzondere transporten en het afhandelen van aanrijdingen behoorden tot mijn dagelijkse routine. Ik heb daardoor een enorm brede ervaring met het gedrag van mensen in het algemeen en in het bijzonder in het verkeer.

Na het behalen van mijn instructeursbewijzen in 1990, heb ik voor de Amsterdamse Politie en verschillende opleidingsinstituten rijopleidingen verzorgd voor Politie- en Ambulancebestuurders, zowel met auto’s als motoren.

Met ruim 20 jaar ervaring op dat hoge niveau wilde ik mijn kennis overbrengen op beginnende bestuurders. Na eerste enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende rijscholen in de regio, ben ik in 2010 op Volendam een rijschool begonnen om hier, in mijn eigen omgeving, jonge mensen een stukje van mijn kennis mee te geven.

Wil jij snel en goed leren rijden, neem dan contact op!

CONTACT