Bergtraining

Begin 2014 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Moto Sportivo voor het verzorgen van verhoogde rijvaardigheidstrainingen. Deze trainingen vinden plaats in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italie) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen. Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in goede en sfeervolle hotels. Het is een training waarbij diverse technieken aan bod komen o.a.:
• Bochtentechniek (korte -, lange -, haarspeld- en onoverzichtelijke bochten)
• Kijktechnieken
• Rijtechnieken o.a. zithouding en tractie
• Diverse stuurtechnieken
• Remtechnieken
• Verkeersveiligheid zoals verkeersinzichten en lezen van de weg

Meer informatie over de trainingen van Moto Sportivo:

Rijervaring helpt om motorrijders beter te laten rijden, maar motorrijders die een rijvaardigheidstraining gevolgd hebben weten eerder wanneer een situatie gevaarlijk wordt. Moto Sportivo organiseert speciaal voor de motorrijder 3 tot 9 daagse rijvaardigheidstrainingen in bergachtige gebieden. Bij meerdaagse trainingen worden diverse technieken vaker behandeld zodat er een groter resultaat is en uw rijvaardigheid verhoogd wordt.

De trainingen zijn voor alle typen motoren toegankelijk en worden gegeven door ervaren instructeurs verdeeld in groepen met een rustige, normale of sportieve rijstijl.

De trainingen worden gegeven in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italië) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen in (Frankrijk). Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in sfeervolle goede hotels. Aan het eind van de training ontvang je een certificaat waarmee je bij diverse verzekeringsmaatschappijen een rijvaardigheidskorting op uw verzekeringspremie kan krijgen.

Moto Sportivo rijvaardigheidtrainingen voor veiligheid en gezelligheid!
Individueel, met partner, familie, collega’s, vrienden, de motorclub enz.……

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moto Sportivo meldt je dan aan op de homepage voor het ontvangen van de nieuwsbrief. (vergeet niet te bevestigen via uw emailadres) Bezoek de website: www.moto-sportivo.nl

Naar prijzen en beschikbare plaatsen: Moto Sportivo – Prijzen en beschikbaarheid
Naar het inschrijfformulier: Inschrijving Bergtraining*
*Vermeld op het inschrijfformulier bij bijzonderheden Verkeersspecialist Jan Schilder, zo weet Moto Sportivo bij wie je vandaan komt!

Tot ziens op de volgende training.

Wil jij snel en goed leren rijden, neem dan contact op!

CONTACT